Håll i hatten

HERREGUD vad det blåser ute idag. Det var minst sagt kämpigt att ta sig till jobbet idag, inte minst med tanke på att jag gick en promenad på 35 minuter i motvind..

Men jag är väl inte alldeles för hemsk om jag säger att jag uppskattar lite ”dåligt” väder? För den här sommarens väder har ju verkligen varit helt fantastiskt. Hade aldrig vågat drömma om detta. Fast jag hoppas såklart att ingen kommer till skada i stormen och att den passerar förbi utan större skador.

Vad händer i helgen då?

 • Ikväll ska jag träffa tjejerna, kanske blir det ett glas vin eller två. Hoppas jag inte blåser bort bara!
 • Imorgon ska jag ha en riktig mysdag hemma. Jag och sambon ska köpa hämtmat och börja kolla på någon serie. Kanske har ni något tips? Är lite sugen att börja kolla på Handmaids tale, har hört att den ska vara väldigt bra. Någon som sett den? 🙂
 • På söndag är det släktkalas hemma hos svärföräldrarna.

Ser fram emot en mysig helg. Hoppas allt är bra med er!

Skärmklipp

Bild härifrån

2 Kommentarer

 1. hanna den 10 augusti, 2018 kl 16:50

  tror nästan halva världen har sett handsmaid, kolla du med!! du kommer inte bli besviken!!
  eller jo, det kommer du ju. på all skit kvinnor får ta, leva med. hur samhället är fucked up ibland och hur skitigare det kan bli!!
  men helt klart sevärd!! även om jag blev helt besatt och inte kunde tänka på något annat.
  haha! jag pratade till och med om den på jobbet med min chef, som att det vore en sann berättelse… pinsamt…

  • Beleza den 23 september, 2018 kl 08:06

   Tack för tipset! Nu har jag sett båda säsongerna av handmaids tale, hehe. Och du hade helt rätt, jag blev inte besviken på serien, den var riktigt bra 🙂 Ganska mörk och dyster, men så himla himla bra.
   Kan även relatera till det där med att prata om serier som om det vore en sann berättelse, det är alldeles för lätt hänt.. hehe!

Lämna en kommentar