Skönhetsprodukter 2020!

Nytt år och ny hy. De nya skönhetstrenderna för 2020 är här! Jag kommer ge er mina bäst tips på de hetaste skönhetsprodukterna för det nya året.

Förra året handlade allt om GLOW. Alla skulle ha glow, det fanns nästan ingen produkt som inte skulle ge dig fint lyster. Vilket jag älskar. Detta år kommer glowet hålla sig kvar men ett stort fokus kommer ligga på att ta hand om sin hy och få det så naturligt som möjligt.


5 skönhetstips du inte vill missa

1. GLOW – Exfolierande produkter

Glow fortsätter att vara en populär trend även detta år. Exfolierande produkter är mycket populärt då det ger en jämnare hy och mer lyster. Exfolierande produkter finns i from av skrubb, rengöring och som ansiktsmask.

 1. Paula’s Choice
 2. Peter Thomas Roth
 3. The ordinary

2. Roller för ansiktet – Jade roller

Att använda sig en av jade roller har det senaste blivit väldigt populärt. Det är en gammal kinesisk metod som används långt tillbaka. Just jade-stenen som man rullar i ansiktet anses vara en ”helig sten som är bra på att ta bort orenheter”.

Stenen kan du använda på olika sätt:

 • När du applicerar ett serum efter tvätt på kvällen.
 • Innan du ska somna, rulla den i ansiktet när du gått och lagt dig.
 • På morgonen för att ta bort svullnad. 

Här kan du köpa Jade roller

 1. Zalando.se
 2. Boozt.com
 3. Kicks.se

3. FUKT FUKT FUKT

Glöm inte bort fukt! Att använda skönhetsprodukter med mycket fukt är en stor trend. Det hjälper till att skapa en mer naturlig hy vilket går i hand med årets skönhetstrend – naturlig hud. Niacinamid är en bioaktiv form av vitamin B3 som fokuserar på att ge dig fukt och minskar synliga porer. På Skincity.se kan du läsa mer om varför just niacinamid är bra för dig.

 1. The Ordinary
 2. Emma S
 3. Paula’s Choice

4. Glöm inte brynen

Brynen är lika viktiga som vanlig. En viktig kategori inom skönhetsvärlden. Ögonbryn kan göra mycket med ett utseende, genom att rätt välja form och färg. Det finns även serum för de som behöver extra näring till sina ögonbryn.

 1. Brynfärg – RefectoCil
 2. Mac Brow Tint
 3. Xlash Xbrow

5. Rouge

Rouge är en skönhetsprodukt som har tagit sig tillbaka i sminkvärlden. Förr var den klassiska rougen ett måste, nu har den kommit tillbaka i både fast och flytande form. Det gillar vi! Nedan får ni mina favoriter.

 1. Lumene
 2. Pixi
 3. BareMinirals