Apr 132009
 

Här kommer då det långt övergånget, utlovade steg-för-steg-genomgången för hur jag fyller i ögonbrynen med ögonbrynsskugga.
Jag använder Elizabeth Arden Dual perfection Brow Shaper and Eyeliner nr 03 Sable och ögonbrynspensel från Anastasia beverly Hills dubbla ögonbrynsborste nr 10A.

1. Vinkla ögonbrynspenseln med spetsen mot ögonbrynets bredaste del mot näsroten och måla längs undre konturen ända ut till densmalaste delen. Här passar jag även på att förlänga ögonbrynet något eftersom jag har ganska korta bryn naturligt. Måla med korta drag så blir det lättare att få det exakt som du vill.

Då ser det ut ungefär såhär…

Här kan du passa på att rycka bort de strån som sticker ut utanför den önskade konturen.

2. Nu fyller jag i hela brynet med utåt- uppåtgående korta drag och penseln vinklad som på första bilden. Jag brukar samtidigt stryka ut den lite för skarpa konturen i brynet.

3. Som ett sista steg använder jag den maskaraborsteliknande borsten i andra änden av min pensel för att kamma alla stråna på plats och samtidigt få bort överflödig ögonbrynsskugga men det steget kan man lätt hoppa över om man redan är nöjd med resultatet.

FÄRDIGT!

Och här kommer före- och efterbilderna som tyvärr är tagna i olika ljusförhållanden och på efterbilden föll ljuset mer på ena brynet så det ser ljusare ut men håll med om att det är stor skillnad!

Tina (Beleza)Jag svarar på kommentarer här för att göra det enklare att hålla tråden. All spam och reklam raderas.

  15 Responses to “Fylla i ögonbrynen med ögonbrynsskugga!”

Comments (13) Pingbacks (2)
  1.  

    […] (Clinique Lash Power) är på och ögonbrynen ifyllda (Elizabeth Arden, Dual perfection Brow Shaper and Eyeliner).Voila! Ögonmaken är […]

  2.  

    […] Applicera ögonbrynskugga […]

 Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)