Hemmafix – Garagebygge

Idag har jag tagit mig utanför min comfortzone. Mina stora intressen är ju som ni vet, skönhet, mode och träning, men nu har jag fått nörda in mig på garageportar. Jag bor i hus och nu i år har vi byggt ut garaget. Det känns så skönt och blev jättebra. Framförallt är det så skönt med mer plats till mig inomhus då sambons verktyg och prylar fått flytta ut i garaget och jag har fått massa ny yta att ha mina prylar på, jag har redan planer på att bygga en riktig makeupstudio i vårt gamla förråd.

Sambon har fått bestämma det mesta gällande garaget men det viktigaste har jag varit delaktig i, och det är ju framför allt hur det ska se ut utifrån, färgen blir samma som huset och nu har vi också äntligen hittat en fin garageport. Jag visste inte att det var en sådan djungel och fanns så mycket att välja på när det kom till garageportar. Efter mycket letande hittade vi en jättefin garageport.  Det blir en rejäl, måttbeställd port så den passar vårt garage precis. Vi har även specialdesignat den, vi kunde välja på flera olika färger och strukturer, vår blir grå och slät, men med ett litet fönster som en fin detalj, det känns kul att vi kunde få skräddarsy vår garagedörr så att den passade just hos oss. Vi valde även att köpa till en automatisk garageportsöppnare, så smidigt, då har vi bara en liten knapp i nyckelknippan som vi trycker på för att öppna porten.

Jag hoppas på att kunna visa er bilder när vi fått allt helt klart. Hoppas ni tycker det är roligt med lite variation i bloggen, kanske borde börja skriva mer om renovering och heminredning också och inte bara beauty? Får klura på det, kommentera gärna vad ni tycker!

Leave a Comment