Brun utan sol – Det stora brun utan sol inlägget!

Nä, nu har jag plockat fram min brun utan sol för det här funkar ju inte längre. Kan ni förstå att vi är tre dagar in i MAJ och att det fortfarande är svinkallt ute? Men nu ska jag sluta gnälla och istället tipsa om världens bästa brun utan sol, nämligen COCOA BROWN!

Det är verkligen den bästa brun utan solen jag testat, du måste bara vara noggrann med att skrubba kroppen ordentligt och att smörja in dig med vanlig body lotion innan du tar brun utan sol.

cocoa brown

 

Hur applicerar man brun utan sol?

Jag använder alltid Cocoa brown som sagt eftersom det är den bästa brun utan solen i världen. Den finns att köpa här för bara 80 kr! Så här gör jag när jag applicerar brun utan sol:

  1. Jag börjar alltid med att duscha hela kroppen och SKRUBBA kroppen ordentligt med en skrubbhandske. Alla döda hudceller ska bort! Hoppar du över det här steget kommer din brun utan sol att bli helt ojämn och du kommer bli fläckig.
  2. Smörj in hela kroppen med body lotion (min favorit är den här från Body shop).
  3. Låt body lotionen torka in ordentligt!
  4. Nu kan du börja smörja in dig med brun utan sol. Slarva inte och se till att du smörjer in jämnt överallt! Använd en brun utan sol handske för att få ett jämnt resultat och slippa få brun utan sol på händerna.
  5. Nu ska man egentligen duscha bort brun utan solen efter 60 minuter men jag brukar hoppa över det här steget för jag vill ha ett lite brunare resultat. Dock rekommenderar jag att du duschar av dig de första gångerna i alla fall.

Fler vanliga frågor som jag brukar få om brun utan sol

Hur länge håller brun utan sol?

Min brun utan sol bränna brukar hålla i ungefär 5 dagar, men ibland upp till en vecka. Det beror lite på hur ofta jag duschar och så! 😉

Hur länge ska brun utan sol verka?

Den här brun utan solen ska verka i 5-7 dagar enligt vad som står på förpackningen, men du gör lite som du själv vill. Den jag brukar använda torkar in väldigt snabbt!

Går brun utan sol att få bort från lakan?

Jadå, använd lite Vanish och tvätta i 60 grader så ska du se att brun utan sol fläckarna försvinner!

Vilken är den bästa brun utan sol?

Ja, som ni redan vet är det ju Cocoa brown!

Hur applicerar man brun utan sol mousse?

Cocoa brown är en mousse så följ bara steg 1-5 ovan!

Kan man ha brun utan sol i ansiktet?

Ja, det kan du! Se bara till att skrubba ordentligt innan du applicerar och smörj in med ansiktskräm först! Sen när du applicerar är det viktigt att du smörjer in hela ansiktet, även bakom öron, på halsen, under hakan osv! Annars kommer det bli fläckligt och ojämnt!

Brun utan sol som inte blir orange?

Då är det cocoa brown du ska välja! Du blir verkligen helt gyllenbrun och fin, rekommenderas starkt om ni inte redan förstått det haha!