Soft ombre ljus?

Minns ni mitt inlägg om ombre med mörk botten och ljusa toppar? Det är över ett år sen jag skrev inlägget men nu är jag sugen på en soft ombre igen. Skulle vilja ha en mörk ombre med mörk botten och ljusa toppar. Blir alltid så sugen på att ljusa upp håret framåt sommaren, men vill inte bli helt blond, tror verkligen inte att det hade passat mig.

Hade velat testa att göra ombre själv hemma, men tror faktiskt inte att jag vågar haha! Har ni gjort ombre själv hemma någon gång? Dela gärna med er av era erfarenheter isåfall. Jag har ganska mörkt hår och har hört att det är svårt att göra ombre på svart hår. Nu drar väl egentligen mitt hår mer åt det mörkbruna hållet, men ändå.

Jag har funderat på att testa ombre-extensions också – liksom ett test för att slippa färga mitt riktiga hår. Jag har kollat runt lite på sidor som Hairtalk.se, som har smarta fästmetoder med tejp som inte ska skada det riktiga håret. Deras extensions verkar finnas hos många frisörer, så nästa gång jag klipper mig ska jag fråga om de har ombre-extensions från Hairtalk.

När jag letade efter extensions från Hairtalk hittade jag även sidan Hairtalk.nu, där deras extensions och andra produkter finns listade med länkar till återförsäljare. Smidigt värre! 🙂

ombre mörk botten ljusa toppar

Leave a Comment