Parfym topplista – By Beleza

Idag blir det en produktskola med min parfym topplista, denna gång med damparfymer. Jag delar också med mig av massa grymma tips precis som vanligt. Förresten, hade ni velat ha en med topplista med herrparfymer också? Kommentera nedan isf!

För ett tag sen ramlade jag in på Harmoniq.se, en sida jag kan tipsa om till dig som ska köpa ny parfym. Jag fastnade för deras grymma utbud med allt jag letade efter, men nu när jag testat parfymerna (se mina favoriter nedan) kan jag också gå i god för kvalitén jämfört med andra mindre leverantörer. Jag har tröttnat på att köpa parfymer på nätet från mindre sidor, parfymerna innehåller bara vatten så doften försvinner direkt.. Självklart kan man även köpa från Kicks eller andra stora märken, men då kanske du får räkna med ett högre pris.

3 underbara parfymer – Min topplista

1. Daisy Love, Marc Jacobs (ca 465 kr för 30 ml)

Den perfekta mixen av prästkrage, vitt trä och hjortron.
Denna parfym är lite dyrare, men värd varenda krona. Detta är min absoluta favoritparfym för den känns verkligen lätt och härlig.

marc jacobs daisy love
2. Miami Blossom, Escada (ca 345 kr för 30 ml) OBS kampanjpris just nu! 😊

En mix av vattenmelon, calone och mandarin samt rött äpple, päron och bränd mandel.
Den här är också en storfavorit. Den luktar sådär lagom mycket, man vill ju inte få huvudvärk.

escada miami blossom
3. Viva La Juicy, Juicy Couture (ca 395 kr för 30 ml)

Vilda bär, mandarin, kaprifol, gardenia och jasmin är några av dofterna i denna underbara doftmix.
Den här parfymen har länge varit en ”must have” för mig. Den beskrivs ofta som en flirtig doft för unga tjejer, men jag tycker den passar kvinnor i alla åldrar.

viva la juicy

Vanliga frågor

Vilken parfym ska man välja?

Föredrar du en kraftigare doft rekommenderar jag en parfym. Annars skulle jag rekommendera en eau de parfume eller en eau de toilette som inte innehåller lika många doftingredienser, alltså blir doften inte lika stark som i en vanlig parfym.

Kan parfym bli gammal?

Nja, jag skulle säga att en parfym håller väldigt länge tack vare alkoholen i den. Men för att dina parfymer ska hålla sig fräscha bör du förvara dom i mörkret där det är svalt och undvik värme och direkt solljus.

Leave a Comment