Fransförlängning hemma

Jag älskar att ha fylliga och snygga fransar, jag tycker att det framhäver ögonen fint och att det ger en mer intensiv blick. Jag har börjar göra min fransförlängning hemma på mig själv, det går snabbt och enkelt. Nedan kommer ni få mina bästa tips på hur man enkelt kan göra volym eller singelfransar hemma.

Göra egen fransförlängning hemma

Man behöver inte gå till en salong för att få snygga ögonfransar. Jag gör min fransförlängning själv med fransar till ögonfransförlängning som jag har beställt hem. Jag använder mig av volymfransar, jag gillar när det syns ordentligt, men om du vill ha en diskretare look och mer naturliga fransar ska du köra på singelfransar. Att göra sina singelfransar hemma är smidigt och enkelt, det tar inte heller lika lång tid som det gör med volymfransar.

Här kan du köpa fransar till fransförlängning

Det är inte så svårt som det verkar att göra en fransförlängning hemma. Jag är ingen utbildad fransstylist men jag har ett stort intresse av smink och skönhet därför valde jag att prova fransförlängning hemma och så bra det blev! Jag är riktigt nöjd och kommer definitivt att fortsätta göra detta hemma.

Det är viktigt att du är noggrann och har tålamod när du provar att göra detta hemma, det tar sin tid och för att få ett bra resultat krävs det att man är stadig på handen. Ett tips är att börja göra singelfransar hemma då det är mindre jobb än volymfransar. Det är även viktigt med fransförlängningens rengöringen, man vill inte bli drabbad av någon infektion eller bakterie.

Fransförlängning – hur gör man?

  1. Rengör dina egna fransar, se till att rengöringen är fri från olja.
  2. Desinficera alla dina verktyg du ska använda, som pincett och sax.
  3. Häll ut lite lim på en bit aluminiumfolie.
  4. Tag fransen med din pincett och doppa den änden du ska fästa i limmet. Använd inte för mycket lim, då kan det bli klumpar.
  5. Börja applicera fransen i yttersta ögonvrån, fäst fransen på dina egna fransar så nära roten som möjligt. Upprepa tills du fyllt hela ögat.
  6. Använd saxen om du behöver klippa till längden på fransarna.
  7. Kamma sedan alla fransar med en ren spoolie-borste.
  8. Nu är du klar! Böj fransarna försiktigt för en mer intensiv look.

Ögonfransförlängning – produkter

Passa på att köpa de produkter som du behöver för att göra egen fransförlängning hemma. Det är viktigt att man använder sig av rätt produkter så dina fransar blir så bra som möjligt och håller längre. Kolla nedan för att se vilka tillbehör som kan vara bra att ha hemma.

Hoppas denna guide var till användning och att er fransförlängning som ni själv där hemma blev riktigt bra. Lycka till!