Profilprodukter till företag

Är du som mig en egenföretagare som vill hitta nya och smarta tips för att kunna marknadsföra sig enkelt och bra på? Jag fick ett tips av en kompis som rekommendera att jag skulle beställa hem olika profilprodukter, alltså produkter med mitt namn på. Jag tyckte det lät bra och gjorde det, jag är så nöjd! Att använda sig av billiga profilprodukter hjälper att stärka ens varumärke och därmed kan det hjälpa till att öka försäljningen. Därför tänkte jag dela med mig av detta smarta tips till er.

Vad är profilprodukter?

Profilprodukter är produkter som företag trycker deras namn eller logotype på, för att synas i olika sammanhang. Det som är bra med profilreklam är att det oftast byter ägare, en penna passerar i genomsnitt 8 olika ägare.

Bästa profilprodukterna

Marknadsföring är oftast rätt dyrt, men lugn, det finns billiga profilprodukter att beställa hem. Nedan tipsar ja om produkter som passar perfekt för profilreklam.

  • Muggar/pappersmuggar med tryck.
  • Reklamgodis.
  • Accessoarer som till exempel, paraplyn och reflexer med tryck.
  • Kläder och väskor med tryck, perfekt att använda på gymmet.
  • Pennor med tryck.

Jag har gjort en beställning på godis och väskor. Godis valde jag eftersom jag ibland står på mässor och mindre events, det är ett perfekt tillfälle för att dela ut reklamgodis på. Väskor med tryck valde jag eftersom jag kommer använda de på gymmet och så vill kunna ge bort till mina samarbetspartners. Oavsett vad ni jobbar med så är detta ett väldigt bra sätt att synas. Profilreklam är grymt, prova ni med!

Billiga profilprodukter hittar du här

  • Axonprofil.se – En populär aktör i branschen, de har ett enormt sortiment av profilprodukter.
  • Vistaprint.se – Har produkter som är perfekta för profilreklam till ditt företag.
  • Man kan även göra en större beställning på exempelvis pennor, för att sedan lämna hos ett tryckeri. Välkända Matton.se har snygg och praktiska pennor perfekta som profilprodukter.
  • Meprodukter.se erbjuder ett stort sortiment av profilprodukter för företag. I deras utbud finns allt du kan tänka dig – många företag inom allt från restaurangbranschen till byggbranschen väljer att beställa arbetskläder med tryck från M.E. Produkter. Kanske hittar du några profilprodukter som skulle funka för dig?