Bästa skönhetsprodukterna 2020

Nytt år och nya smink- och skönhetsfavoriter. Jag kommer tipsa er om mina bästa skönhetsprodukter just nu som jag verkligen älskar. De är perfekta nu när våren börjar närma sig. Alla smink- och skönhetsprodukter jag tipsar om finns att köpa på nätet.

Smink och skönhet – tips

Smink och skönhet är en stor del av min vardag, jag älskar att prova nya skönhetsprodukter.

Idag finns det väldigt många smink- och skönhetsprodukter att välja mellan, i olika märken och prisklasser. Vilket gör det svårt att veta vilka produkter som är bra och värda att prova. Därför tänkte jag tipsa om mina bästa sminkprodukter just nu, dessa nedan är mina favoriter!

Mina 6 bästa sminkprodukter

 1. Urban Decay – All night setting spray
  Min absoluta favorit just nu! Sminket håller sig fräscht hela dagen. En skönhetsprodukt alla borde ha hemma.
 2. Tarte – Concealer
  Hejdå mörka ringar under ögonen. Tartes concealer räddar mina tidiga morgnar. Den är heltäckande, ger lyster och jämnar ut huden. En favorit i sminkväskan.  
 3. Huda Beauty – Nude Palette
  Detta är en ny ögonskuggspalett för mig, jag inte provat den här innan men än så länge tycker jag om den. Det finns väldigt många olika nyanser att välja mellan, både glittriga och matta i fina ljusrosa färger. Tror detta kommer bli en stor favorit till sommaren.
 4. Mac lipstick
  Dessa läppstift har funnits ett bra tag och är mångas favoriter, samma gäller för mig. Jag gillar verkligen Mac läppstift, de finns i en rad olika nyanser med tillhörande läppenna.
 5. Bare minerals – Complexion Rescue
  Detta är en kombination från en foundation, en färgad dagcream och en CC-cream. De bästa egenskaperna i ett. Den här krämen är riktigt återfuktande samtidigt som den täcker lagom. Ett hett sminktips!
 6. Too Faced – Bronzer
  Ett matt solpuder som ger en varm ton. Perfekt för ett solkysst ansikte.

Tips – Skönhetsprodukter online

 1. Ida Warg – Tanning drops
  Dessa droppar är något jag inte kan vara utan. Man får ett solkysst ansikte med hjälp av några få droppar som man lägger i sin ansiktskräm. En skönhetsprodukt jag använder hela året.
 2. Indy beauty – 3 in 1 Exfoliating Facial Mask
  En ansiktsmask som är trippelverkande. Den exfolierar huden med BHA-syra, AHA-syra, enzymer från granatäpple och korn från silika. Man får en väldigt len hud med mycket lyster.
 3. Ole Henriksen – Truth Serum
  Ett serum med vitamin C. Den stramar upp och ger lyster åt hyn. En stor favorit hos mig.