Skönhetsbehandlingar

Hej på er igen!
Idag tänkte jag tipsa om olika skönhetsbehandlingar. Vilka som är mina favoriter och vilka som jag är intresserade av att prova på. Som ni vet är skönhet och allt runt omkring ett stort intresse för mig, jag älskar att göra olika typer av skönhetsbehandlingar som är bra för hyn eller som är kosmetiska.

Det kan vara svårt att veta vilken typ av skönhetsbehandling man ska välja, det finns ju en djungel där ute av olika behandlingar och olika salonger därför tänkte jag tipsa som mina favoriter och vad varje skönhetsbehandling innebär.

Olika skönhetsbehandlingar – tips

Dessa nedan är verkligen mina favoriter när de kommer till olika behandlingar. För mig är skönhet något som är värt att investera i. Hoppas att ni tycker detta är lika roligt som jag och att det är användbart.

Behandlingar – skönhet

Här är mina topp 3 favoriter inom olika skönhetsbehandlingar just nu.

IPL-behandlingar

Vad är det?
Denna skönhetsbehandling är perfekt för dig som besväras av små blodkärl, pigmentfläckar eller små svarta hårstrån. Den är även effektiv mot mörka ringar under ögonen.

Metod:
Det är en effektiv och smärtfri behandling. IPL står för ”Intense Pulsed Light” och är en teknik där man med hjälp av bredspektrumljus kan behandla de områdena ovan.

BB-Glow

Vad är det?
BB-glow är en relativ ny metod. Det är en permanent foundation som man jobbar in i huden. Det är en effektiv metod för att få en jämn hudton med glow. Den kan även vara effektiv mot mörka ringar, åldersfläckar, rodnad i huden och akneärr.

Metod:
Denna skönhetsbehandling är likt microneedling-behandlingen, man jobbar in denna ”foundation” med små nålar.

Var kan jag göra denna skönhetsbehandling?
Denna behandling kan du göra hos Beautyboutique.se.

Brow lift

Vad är det?
Lash lift har funnits ett tag nu och är fortfarande väldigt trendigt, men det nya som nu kommit inom skönhetsbehandlingar är brow lift. Det ger en långsiktig styling av ögonbrynen.

Metod:
Metoden på brow lift är den samma som på lash lift. Med hjälp av proteinbotox (ej injicering) och kreatin som läggs på stärks hårstråna och blir cirka 2 mm längre. Vilket skapar en fylligare look av brynen och håller cirka 4-6 veckor. 

Var kan jag göra denna trendiga skönhetsbehandling?
Denna behandling har de flesta skönhetskliniker, men jag gör mina hos Rapidebrowlashbar.se de är grymma.