Skönhetsprodukter på nätet!

Nytt år och ny hy. De nya skönhetstrenderna är här! Jag kommer ge er mina bäst tips på marknadens bästa skönhetsprodukter online.

Förr handlade allt om GLOW. Alla skulle ha glow, det fanns nästan ingen produkt som inte skulle ge dig fint lyster. Vilket jag älskar. Detta år kommer glowet hålla sig kvar men ett stort fokus kommer ligga på att ta hand om sin hy och få det så naturligt som möjligt.


5 skönhetstips du inte vill missa

1. Få lyster i ansiktet med GLOW – Exfolierande produkter

Glow fortsätter att vara en populär trend även detta år. Exfolierande produkter är mycket populärt då det ger en jämnare hy och ger dig möjligheten att få lyster i ansiktet. Exfolierande produkter finns i from av skrubb, rengöring och som ansiktsmask.

 1. Paula’s Choice
 2. Peter Thomas Roth
 3. The ordinary

2. Ansiktsroller – En roller för ansiktet (Jade roller)

Att använda sig en av ansiktsroller, även kallad Jade roller, har de senaste åren blivit väldigt populärt. Det är en gammal kinesisk metod som använts sedan långt tillbaka i tiden. Just jade-stenen som man rullar i ansiktet anses vara en ”helig sten som är bra på att ta bort orenheter”.

Stenen kan du använda på olika sätt:

 • När du applicerar ett serum efter tvätt på kvällen.
 • Innan du ska somna, rulla den i ansiktet när du gått och lagt dig.
 • På morgonen för att ta bort svullnad. 

Här kan du köpa Jade roller

 1. Zalando.se
 2. Boozt.com
 3. Kicks.se

3. Återfuktande kräm

Glöm inte bort fukt! Att använda skönhetsprodukter i form av återfuktande kräm som ger huden mycket fukt är en stor trend. Det hjälper till att skapa en mer naturlig hy vilket går i hand med årets skönhetstrend – naturlig hud. Niacinamid är en bioaktiv form av vitamin B3 som fokuserar på att ge dig fukt och minskar synliga porer. På Skincity.se kan du läsa mer om varför just niacinamid är bra för dig.

 1. The Ordinary
 2. Emma S
 3. Paula’s Choice

4. Ögonbrynsfärg – Glöm inte brynen

Brynen är lika viktiga som vanligt inom skönhetsvärlden. Genom att välja rätt form och ögonbrynsfärg kan det göra mycket med ditt utseende. Det finns även serum för de som behöver extra näring till sina ögonbryn. Här nedan kan ni spana in våra tre tips när det kommer till brynfärg.

 1. Brynfärg – RefectoCil
 2. Mac Brow Tint
 3. Xlash Xbrow

5. Rouge

Rouge är en skönhetsprodukt som har tagit sig tillbaka i sminkvärlden. Förr var den klassiska rougen ett måste, nu har den kommit tillbaka i både fast och flytande form. Det gillar vi! Nedan får ni mina favoriter.

 1. Lumene
 2. Pixi
 3. BareMinirals