Smink på sommaren

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Nu så här mitt i sommaren tänkte jag bara kika in för att ge er lite sminktips för just sommaren. Jag vet inte hur ni känner men jag brukar oftast gilla att inte ha så mycket smink på sommaren.. Även om jag inte kan hålla mig helt borta från det hehe.. 🙂

  1. Ett riktigt bra solpuder – ett måste i min sminkneccessär på sommaren är definitivt ett solpuder. Du får den där perfekta solkyssta känslan på bara några minuter. Jag har faktiskt två favoriter, både Bahama Mama och Isadoras solpuder, dessutom är de riktigt bra pris på båda! Isadora använder jag mest just nu faktiskt och kör då på nyansen “Golden tan”.
  2. En bra mascara som är vattenfast – oavsett om du är på stranden eller sitter på en uteservering så kan verkligen lite mascara piffa upp din look. Under sommarmånaderna använder jag alltid vattenfast mascara för att jag ska kunna bada med den och inte behöva tänka på att ha mascaraklet över hela ansiktet. Min favorit just nu är Loreals Lash Paradise, finns att köpa på exempelvis Zalando.
  3. Tanrevel – okej det här kanske inte riktigt klassas som smink men jag bara måste slå ett slag för den här fantastiska produkten – spraytan för hemmabruk. Tanrevel har verkligen räddat min solbränna i år då jag inte varit speciellt mycket på stranden om jag ska vara ärlig. Inget klet eller fula brun utan sol-ränder, vilket är ett måste enligt mig. 5/5 från mig! Köp via Tanrevel.se.