Spraytan hemma

Om du har hängt med här på min blogg ett tag så vet du kanske att jag är en riktig brun utan sol-torsk och att jag har skrivit inlägg om detta tidigare (se exempelvis ”det stora brun utan sol-inlägget”). Men nu har jag hittat en ny storfavorit och växlat upp en nivå genom att göra spraytan hemma.

Min nya storfavorit när det kommer till att BUSA framförallt ansiktet är min spraytan-maskin från Tanrevel. Jag fick faktiskt ett spraytan-kit i julklapp och sedan dess har jag varit helt fast. Resultatet blir så naturligt och du får inte alls den där brun utan sol-känslan som andra produkter kan ge. Den är superenkel att använda och jag tänkte tipsa lite om hur jag gör.

Så gör jag för att lyckas med spraytan hemma

  1. Jag ser alltid till att maskinen är laddad innan jag ska använda den, för då blir effekten så mycket bättre.
  2. Rengör mitt ansikte (helst ska du skrubba det dagen innan så kommer färgen hålla längre, men det är inte alltid jag gör detta) och återfukta. Vänta sedan tills krämen torkat in ordentligt.
  3. Se till att spraytan-maskinen är påfylld och börja spraya ett jämnt lager över hela ansiktet och halsen (jag brukar bara gå uppifrån och ner). Spraya i ca 1-2 minuter på 10-15 cm avstånd. Tänk på att göra långsamma rörelser så att färgen hinner fästa ordentligt. Annars är det lätt att du får fläckar och att resultatet blir ojämnt.
  4. Tänk på att ha oömma kläder på dig för det kan skvätta lite produkt från maskinen.
  5. Gör rent näsborrarna med en bomullstops för det fastnar ganska mycket färg i näsborrarna vid applicering.
  6. Upprepa proceduren 1-2 gånger beroende på hur mycket resultat du vill ha. Tänk bara på att det tar några timmar innan du ser det verkliga resultatet, så du inte sprayar för mycket och tror att inget händer. Jag skulle rekommendera att köra två gånger i 1-2 minuter vardera till att börja med, så kan du hellre bygga på i efterhand om du skulle känna att du vill ha mer resultat.

Hoppas du tyckte om den här typen av inlägg!