Herrparfym topplista by Beleza

Hej!

Inför alla hjärtans dag satt jag och spånade efter en alla hjärtans dag-present till min sambo. Nu för tiden brukar vi inte fira alla hjärtans dag jättemycket men jag kände ändå att jag ville ge honom en liten present. Det blev en parfym (som jag visste att han behövde). En parfym är enligt mig en av de bästa presenter man kan få, för jag tycker det är så tråkigt att lägga pengar på själv. Dessutom tycker jag ofta att det är så svårt att ge presenter till killar så då är en herrparfym perfekt.

I alla fall, när jag googlade runt efter herrparfymer så slog det mig att jag borde skriva ett inlägg om en “herrparfym topplista”, då jag vet att det är många som köper herrparfymer och ger bort i present – så det är alltså vad detta inlägg kommer handla om: min topplista med marknadens bästa herrparfym!

Min topplista med marknadens bästa herrparfym

Här kommer mina bästa herrparfym-tips som jag har samlat i min alldeles egna topplista. Jag tipsar om allt från Dior-, Chanel- och Armani-parfym till Hugo boss herrparfym-klassiker så jag hoppas att det ska finnas något för alla här. Har även försökt blanda lite i prisklasserna. Men innan vi börjar vill jag även passa på att tipsa om två hemsidor; den första är Parfymherr.se som jag nästan alltid använder för att hitta inspiration på bästa herrparfymen och de har liksom jag gjort en herrparfym-topplista (fast deras är mycket större och mer genomarbetad, så missa inte den!). Mitt nästa tips är Armaniparfym.se  som jag använder när jag ska köpa armani-parfym till min sambo. Hans stora favorit är nämligen en armani-parfym (läs mer om denna i testet nedan) och den hittade jag faktiskt för första gången via den här hemsidan.

1. GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO (ca 749 kr för 200 ml)

Gillar du Armani-parfym kommer du älska den här doften. Jag skulle säga att det är en maskulin doft men samtidigt väldigt frisk. Nu har de dessutom släppt en större flaska på hela 200 ml och till ett riktigt bra pris dessutom. Det här är en av mina (och även min sambos) stora favorit när det kommer till herrparfym, så denna väljer jag alltid när jag vill satsa på ett säkert kort!

2. HUGO BOSS BOTTLED INFINITE(ca 357 kr för 30 ml)

För dig som brukar tycka om Hugo Boss herrparfym kanske detta kan bli en ny favorit. Jag tycker att den luktar fräscht, uppfriskande och manligt (om man ens kan säga så? Hehe J). Men samtidigt blir den inte för mycket som jag tycker att det ibland kan bli med herrparfym.

3. BLEU DE CHANEL (ca 1355 kr för 100 ml)

Vill du ge bort en lite dyrare herrparfym är det Bleu de Chanel du ska satsa på. Den här parfymen doftar helt fantastiskt och alldeles lagom mycket. Det blev faktiskt den här jag köpte till min sambo, och det blev en succé kan jag säga. Kanske liite dyr för en alla hjärtans dag-present egentligen, men det var det värt när jag såg hur glad han blev.

4. DIOR HOMME (ca 590 kr för 50 ml)

Nu när våren står runt hörnet är detta en av mina favoritparfymer som min sambo brukar använda. Den luktar fräscht och vårigt på något sätt. Tycker verkligen att ni ska kolla in den här om ni tycker om en uppfriskande, manlig doft som inte blir för mycket.

Hoppas ni hittade någon herrparfym ni gillar här!