Nytt tejp löshår & löslugg från Hairtalk

Hej på er!

Hur fantastiskt är det inte med det soliga vädret som är just nu? Det kom ju väldigt lägligt i samband med de lättade restriktionerna nu också – så skönt att få sitta på en uteservering till sent på kvällen och känna att det fortfarande är ljust, och varmt! Älskar att gå runt i somriga klänningar och att styla med fina frisyrer.

Har skaffat flera nya hair extensions från Hairtalk

För ett par veckor sedan klippte jag mig hos frisören, men jag har (som så många gånger förr) redan ångrat mig. Saknar mitt långa hår, och det är svårt att göra fina sommarfrisyrer. Så, jag gjorde det enda rätta och valde att sätta in hair extensions. Jag har använt mig av hair extensions från Hairtalk  tidigare och alltid varit så nöjd. Därför kändes det inte mer än rätt att göra en hårförlängning med produkter från dem igen.

Tejp löshår in my heart!

Jag vet inte om jag har skrivit om detta här på bloggen tidigare, men tejp löshår ÄR hårförlängningen för mig. Tycker att mitt tejp löshår från Hairtalk  är en så smidig lösning. Det går att duscha, bada, sova och träna med precis som vanligt och jag behöver inte tänka på att jag måste ta ut det.

Tejp löshår från Hairtalk (bild hämtad från Hairtalk.se)

Det enda jag försöker göra är att inte sova med blött hår, men det gör jag ju inte i vanliga fall heller. Tejp löshår har tunna fästen som knappt syns och det går att sätta om flera gånger, det gillar jag verkligen. På sommaren gör det inte heller någonting att mitt eget hår blir solblekt för det går att göra färgförändringar även på hårförlängningen. Hur som helst, jag är lika nöjd som vanligt! Vad är era erfarenheter av tejp löshår? Har ni testat det från Hairtalk eller använder ni ett från något annat märke?

Löslugg för fest!

Löslugg! Vilken grej! Jag var inne på deras hemsida för att få lite inspiration och se om de har släppt några nya produkter. Då hittade jag något som verkar vara en löslugg (Hairtalk.se). Produkten heter Top of The Head och är som en löslugg / fake lugg / clip on lugg (inte helt säker på vad det heter). Det är ju faktiskt väldigt smart för då kan jag själv välja när jag vill ha lugg – på fest, bröllop eller vid andra roliga tillställningar då jag vill känna att jag gör mer av ett statement. På somriga dagar ute med båten skippar jag helst luggen. Så jag skaffade mig faktiskt en sån här löslugg också (eller fake lugg / clip on lugg, ni fattar). Är supertaggad på att använda den i sommar, och även till hösten sen.

Löslugg / clip-on lugg / fake lugg från Hairtalk
Löslugg från Hairtalk (bild hämtad från Hairtalk.se)

Sommar, sommar, sommar!

Vi kan väl knappast avsluta det här inlägget utan att prata lite om det fantastiska faktum att sommaren äntligen är här. Har ni badat i havet ännu? Jag är verkligen ingen badkruka, men jag tyckte verkligen att det var kallt i vattnet förra helgen. SMHI har tydligen en tjänst där man kan se vilken temperatur det är i vattnet, då visade den 10° C. Brukar det inte vara varmare så här års, eller har jag blivit en riktig mes? Hur som helst, ska verkligen inte klaga – det är åtminstone skönt när man väl kommer upp på land.

Har ni gjort några planer för sommaren än?

Puss på er!